Lichaam en Geest in Balans.

Gezonde bedrijven hebben een positieve invloed op haar mensen en andersom hebben gezonde mensen een positieve invloed op bedrijven.

In de huidige tijd waarin we continu geprikkeld worden en aanstaan, vragen we veel van ons lijf en geest. We zien het als een essentiële basis om hier bewust mee om te gaan om niet uit balans te raken.

Hans: Met sporten en bewegen breng je lichaam en geest in balans, verhoog je de fysieke en mentale weerbaarheid. Dat weet iedereen, maar toch kan het een uitdaging zijn. Bewegen is voor mij een voorwaarde  om het maximale potentieel uit mijzelf, mensen en hiermee ook bedrijven te halen. Als voormalig olympisch zwemmer en senior professional die mens en organisatie in beweging brengt weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om zowel fysiek  als mentaal voldoende veerkracht en focus te hebben om uiteindelijk je doelen te behalen.

Maureen: Geloof in mijzelf, leven vanuit mijn kwaliteiten en sneller herstellen van moeilijke situaties betekenen voor mij in balans zijn. Het onderhouden van de mentale en fysieke kant van het lichaam helpt om beter toegerust te zijn op het werk en in het leven. Net als bij sporten zul je de mentale conditie ook moeten trainen op uithoudingsvermogen, souplesse en kracht. Een gezonde geest geeft positieve energie, zelfinzicht en haalt je uit je comfortzone. In balans zijn betekent in staat zijn het beste van jezelf te laten zien.

hans maureen kroes bedrijfsovername cultuur bouwen

Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van verschillende programma’s rond dit thema.
Wil je nu al meer weten over de programma’s neem dan gerust contact met ons op.